Plan B

Creatieve grafische vormgevers verzorgen uw communicatie

Je wilt een bepaalde boodschap communiceren aan een doelgroep. Op papier of online, misschien op verschillende manieren voor een optimaal resultaat. Bij Plan B ben je aan het juiste adres. De ene keer is een brochure of een advertentie het beste middel en de volgende keer bereik je de doelgroep beter met een online magazine. Plan B doet de grafische vormgeving, DTP en de projectbegeleiding van ieder communicatietraject.

 

Is jouw onderneming toe aan een frisse uitstraling? Van een prachtig logo, een herkenbare huisstijl, een website tot ingewikkelde verpakkingen of een beursstand, Plan B verzorgt het tot in de puntjes.

Naast DTP, grafische vormgeving en projectbegeleiding van communicatieprojecten, worden we regelmatig gevraagd een creatief concept te bedenken. Wij zijn onder andere werkzaam in de gezondheidszorg, vastgoed, retail, agrarische sector en elektrobranche.

Bij Plan B staan creativiteit, kwaliteit en betrokkenheid bij de vraag van de klant voorop. We zien al onze projecten als een samenwerking met onze klant.

In 20 jaar tijd hebben we een netwerk opgebouwd met fotografen, tekstschrijvers, drukkers, webdesigners, ICT-ers. Kortom een netwerk met wie we samen sterk staan in het realiseren van een kwalitatief goed eindproduct voor al onze opdrachtgevers.

terug naar boven