Lionhead

Dankzij Lionhead heeft Haarlem Kennemerland de beschikking over deze prachtige website. Sinds de oprichting van onze club speelt lionhead een belangrijke rol achter de schermen, met name bij de organisatie van het jaarlijks terugkerende business voetbal toernooi, inmiddels steeds meer verworden tot een toernooi waar de verschillende teams van Haarlem Kennemerland elkaar ontmoeten. Toen wij dit bedrijf uit de Waarderpolder vroegen een website voor ons te maken hebben zij deze dan ook belangeloos voor ons ontworpen en gebouwd. Hieronder kort een overzicht van wat Lionhead doet.

 

De organisatie

Lionhead Interactive is een full service internetbureau, gevestigd in Haarlem. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om die te waarborgen werken we in teams intensief samen om de wensen en doel- stellingen van onze klanten zo effectief en aantrekkelijk mogelijk te realiseren.

Ons bureau


Wat doen wij

Wij hanteren per opdracht een optimale mix van strategie, design en de nieuwste technologie. Als bestaande diensten niet toereikend zijn ontwikkelen wij software op maat. Op deze manier zijn wij in staat elke digitale uitdaging aan te gaan en de juiste resultaten te behalen.

Onze diensten

Voor wie werken wij

Lionhead Interactive werkt met verschillende disciplines voor kleine en grote bedrijven. Lokaal, nationaal en internationaal. Mede daarom is onze klantenlijst vrij gevarieerd. Enkele sectoren waarbinnen wij werkzaam zijn: de zorg- en medische sector, groensector, personeel, logistiek en dienstverlening.

Ons werk

terug naar boven