Huijg Sport

Huijg Sport is een begrip in Haarlem en ver daarbuiten. Opgericht in 1976 door oud profvoetballer Piet Huijg, is Huijg Sport in de jaren erna uitgegroeid tot een niet meer weg te denken sportspeciaalzaak. Klanten uit de hele regio komen graag naar de ruim 250 m² grote winkel in Haarlem-Noord. Vanwege het uitgebreide assortiment functionele sportartikelen van o.a. Nike, Adidas, Puma, Asics,, Timberland, Falke en natuurlijk Robey Sportswear. Maar vooral ook vanwege onze servicegerichtheid en deskundig advies van onze bevlogen en enthousiaste medewerkers.

Ook zijn we gespecialiseerd in het leveren van teamwear aan sportverenigingen en sportopleidingen. Zo leveren wij o.a. de sportkleding van het CIOS, InHolland Sport en Bewegen  en Regiocollege Zaandam. Voor sportverenigingen in de regio zijn wij een vaste waarde als het gaat om wedstrijdtenues, trainingskleding- en benodigdheden en uiteraard ballen. Door de korte lijnen en servicegerichtheid kunnen wij verenigingen uitstekend ondersteunen.

 

Wedstrijdkleding van Haarlem-Kennemerland is te koop bij Huijg te koop. Het adres: Generaal Cronjéstraat 129 in Haarlem-Noord.


Inmiddels hebben dochter Ilse Huijg en Nico Grobben het stokje overgenomen en met hun enthousiasme heeft de winkel weer nieuw elan gekregen. Omdat wij ons assortiment nog helemaal zelf samenstellen vindt u bij ons een net andere en verrassender collectie dan bij de bekende sportketens. Klantvriendelijkheid en een goede sfeer maken het verschil. U vindt ons in de Generaal Cronjéstraat te Haarlem!

terug naar boven