Bison Bowling

Bison Bowling is aangestoken door het enthousiasme binnen Haarlem-Kennemerland "nieuwe stijl". Wij zijn er trots op dat we een steentje bij mogen dragen om de club verder te helpen groeien, en vinden het prachtig dat het mooie complex van de voormalige HFC Haarlem weer tot leven gekomen is door de inzet van zoveel hardwerkende, vriendelijke en leuke vrijwilligers!

De meeste leden van Haarlem-Kennemerland zullen ons gezellige bowlingcentrum op de hoek van de Orionweg en de Westelijke Randweg wel kennen. Maar wist u dat u bij ons tegenwoordig ook terecht kunt voor een potje poolen op de mooiste pooltafel van Haarlem-Noord? En dat u tijdens het bowlen bij ons tegenwoordig op luxe Chesterfield banken zit? U wilt bijna niet meer van de bank komen om een bal te gooien...

Ook het komend seizoen hopen wij weer veel teams van Haarlem-Kennemerland te mogen ontmoeten voor een hapje en een drankje, of alleen voor een gezellig uurtje bowlen met een lekkere bitterbal. We zien uw komst met plezier tegemoet en hopen op veel kampioenschappen binnen Haarlem-Kennemerland aan het eind van dit seizoen!

 

Bezoek de website van Bison Bowling

 


 

 

terug naar boven