SLUIT JE AAN BIJ ONZE CLUB VAN 100

Samen maken we FC Haarlem-Kennemerland sterker! Wie onze voetbalclub extra wil ondersteunen kan sinds kort lid worden van de Club van 100. Ook kunt u iemand dit speciale lidmaatschap cadeau. Voor 100 euro help je al enorm.  

Onze club kan niet zonder betrokken en enthousiaste leden. De één draait kantinediensten, de ander verzorgt trainingen. Daarnaast is er geld nodig voor materialen. Natuurlijk springen onze sponsoren bij. De Club van 100 wil leden de gelegenheid bieden om ook hun steentje bij te dragen.

 

Wat houdt het in?

Ieder lid van de Club van Honderd betaalt jaarlijks 100 euro. Een aanzienlijk bedrag, maar het helpt Haarlem-Kennemerland enorm. Tien nieuwe leden betekent dat we het Sinterklaasfeest op de club kunnen vieren. Vijfentwintig leden? Dat staat gelijk aan vijftig nieuwe voetballen. En bij honderd kunnen we het clubhuis een hoognodige renovatiebeurt geven.

Wat is de tegenprestatie?

Allereerst is dat natuurlijk de dankbaarheid van de club. Daarnaast staan hebben alle leden een speciale vermelding op de wand van de Club van 100 in de kantine. Ook is er voor hen een jaarlijkse bijeenkomst met een speciale programmering.
 

Lid worden?

Stuur een mailtje HKsponsoring@xs4all.nl. Het bedrag kun je overmaken naar bankrekeningnummer NL23 INGB 0002941422 o.v.v. de naam waarmee je op het wandbord wilt staan.

 

 

OF WORD BORDSPONSOR

Wordt je bordsponsor, dan komt je naam langs het veld te staan, op een 3 meter breed full colour bord, zichtbaar voor iedereen!

 

De voordelen voor de sponsor

   * Lokale en regionale zichtbaarheid!
   * Positief voor het imago: sport, spel en maatschappelijk betrokken!
   * Goed voor de jeugd.


De kosten zijn EUR 375,- per jaar, inclusief eenmalige productie- en bevestigingskosten. De borden hebben de standaardafmetingen van 300 x 80 cm, full colour en gemaakt van Trespa. Je krijgt daarnaast ook een vermelding op de website en in elke nieuwsbrief. Omdat je sponsort vanuit een zakelijk belang (naamsbekendheid, binding met de regio, product- of merkintroductie) kun je de kosten aftrekken van de winst!

Uw bijdrage zetten we in voor het professionaliseren van de jeugdopleiding, het geschikt houden van de voetbalvelden en onderhoud van het verenigingsgebouw.

 

Het bereik van de reclame

   * Circa 2.500 jaarlijkse bezoekers
   * Circa 500 jaarlijkse unieke websitebezoekers
   * Circa 600 leden die wekelijks op het veld te vinden zijn
   * Circa 100 vrijwilligers die zich wekelijks inzetten voor de vereniging.

 

Meer weten?

Of heb je andere ideeen voor sponsoring? Stuur dan een mailtje naar HKsponsoring@xs4all.nl en nemen we snel contact met je op.

 

Samenstelling sponsorcommisie (onbezoldigd)

Tanja Mekkelholt
Ilse Miedema
Johanneke Mijnhardt
Sebastien Valkenberg

 

Haarlem-Kennemerland
Voetbalbeleving voor iedereen

 

 

  
    
   
  
terug naar boven