Welkom bij Business Friends Haarlem-Kennemerland

Business Friends Haarlem-Kennemerland staat voor een mengeling van sport (actief en passief), binding, media, internet, commercie, plezier, kwaliteit en professionaliteit. Business Friends zal geheel volgens haar visie activiteiten ontplooien waarbij bedrijvigheid en sportiviteit zullen samensmelten tot een winnende combinatie.

Business Friends draagt bij aan het genereren van meer naamsbekendheid voor uw bedrijf en biedt het bedrijven de ideale mogelijkheid om op sportieve wijze te netwerken. Business Friends richt zich daarbij op een brede doelgroep, meetbare commerciële resultaten voor de aangesloten bedrijven en Business Friends doet continue inspanningen om te voldoen aan de behoeften die leeft onder het bedrijfsleven.

Daarmee werkt Business Friends Haarlem-Kennemerland aan het verwezenlijken van realistische ambities en toekomstperspectief, waarbij de totale beleving rondom het voetbal aansluit bij de doelgroepen van de verschillende partners en sponsoren. Wij hopen u dan ook graag geheel vrijblijvend als partner óf als sponsor binnen ons club te mogen verwelkomen en deelgenoot te mogen maken van onze ambitieuze plannen en activiteiten

Haarlem Kennemerland is blij dat een aantal partijen hun naam aan onze club verbonden hebben. Hierdoor kunnen wij als gezonde club bestaan. Links op deze pagina vindt u een overzicht van deze bedrijven.

 

  

 
  
     
terug naar boven