LAATSTE TICKETS BESCHIKBAAR VOOR HET NIEUWE SEIZOENHAARLEM-KENNEMERLAND FOOTBALL CLUBEEN UNIEKE LEERLIJN VOOR DE JEUGDONZE CLUBKEUZE BIJ HAARLEM-KENNEMERLANDOnze geschiedenisONZE AMBITIEHK IS HAARLEM-KENNEMERLANDHAARLEM-KENNEMERLAND, CLUB VAN DE STADOns prachtige complexONZE KICKIESOns clubhuisONZE MEIDENONZE SPONSORSONZE VRIJWILLIGERSONS TALENT, ONZE CLUB

LAATSTE TICKETS BESCHIKBAAR VOOR HET NIEUWE SEIZOEN

Voor onze jongste jeugdteams (jongens en meisjes tot en met 13 jaar) hebben wij nog enkele vrije plekken beschikbaar voor het nieuwe seizoen.

HAARLEM-KENNEMERLAND FOOTBALL CLUB

Dat zijn wij. En dit zijn onze voetballers. Ambitieus, twee keer per week trainen, weer of geen weer, maar altijd lol en plezier voorop. Wij willen presteren met plezier, altijd positief en blijven leren.

EEN UNIEKE LEERLIJN VOOR DE JEUGD

Haarlem-Kennemerland werkt met een unieke leerlijn. De 'Rode draad'. Een gerichte aanpak voor alle trainingen om alle
jeugdspelers beter te leren voetballen.

ONZE CLUB

Haarlem-Kennemerland heeft ruim 600 leden. Groot genoeg voor ambitie en talent. Klein genoeg voor persoonlijke aandacht.
Wij zijn trots op al onze 42 teams. Op het veld en in de zaal. Bij ons telt ieder team, want ieder lid verdient aandacht. Zo werkt dat bij Haarlem-Kennemerland.

KEUZE BIJ HAARLEM-KENNEMERLAND

Sommige voetballers verkiezen kunstgras. Anderen zweren bij een veld dat nog echt naar gras ruikt. Wij hebben naast een kunstgrasveld ook drie echte natuurgrasvelden. Er valt dus wat te kiezen bij Haarlem-Kennemerland.

Onze geschiedenis

Wij zijn HK. Wij zijn Haarlem-Kennemerland. Een jonge en bloeiende voetbalvereniging, volop in beweging.
In 2010 kwam de club bij elkaar door een fusie tussen tweedeklasser HFC Kennemerland en sympatisanten van de oud profclub HFC Haarlem.

ONZE AMBITIE

Wij herkennen ambitie en talent. Wij besteden veel tijd, aandacht en zorg aan onze jonge voetballertjes. Wij leiden ze op tot goede voetballers, maar brengen ze ook bij dat respect, positivisme en plezier altijd leidend zijn.

HK IS HAARLEM-KENNEMERLAND

Haarlem-Kennemerland is een voetbalclub volop in beweging. Wij beschikken naast ons ene kunstgrasveld over drie velden natuurgras. Heerlijk voetballen dus, alle seizoen van het jaar.

HAARLEM-KENNEMERLAND, CLUB VAN DE STAD

Op zaterdag 19 december 2015 vond in ons stadion het voetbalspektakel plaats met een wedstrijd tegen een team Syrische vluchtelingen. De burgemeester verzorgde de aftrap.

Ons prachtige complex

Haarlem-Kennemerland speelt op een unieke lokatie in Haarlem Noord. Midden in het groen van het Noordersportpark en op de historische grond van oud betaald voetbal vereniging HFC Haarlem.

ONZE KICKIES

Bij Haarlem-Kennemerland kunnen kinderen VANAF 5 JAAR op zaterdagochtend al lekker voetballen. Nog niet in een team dat aan de competitie meedoet, maar wel als mini-pupil. Deze jongens en meisjes zijn onze "Kickies" (met een knipoog naar Haarlem-icoon Kick Smit)

Ons clubhuis

Onze jonge club is gevestigd op een historisch complex dat vraagt om veel onderhoud. Ieder half jaar realiseren wij een zichtbare verbetering. In 2020 willen wij ons terrein op orde hebben. Een functioneel, verzorgd en gezellig complex. Met als middelpunt deze mooie kantine.

ONZE MEIDEN

Haarlem-Kennemerland is ook DAMES- en MEISJESVOETBAL. De meiden krijgen bij ons ruim baan en voetballen op gunstige tijden. In een team bij Haarlem-Kennemerland zul je snel begrijpen waarom dit de snelst groeiende sport van Nederland is.

ONZE SPONSORS

Haarlem-Kennemerland is ORANJE-ROOD. Ons gloedjenieuwe wedstrijdtenue is van ROBEY SPORTSWEAR en HUIJG SPORT. Wij zijn trots op onze sponsors zoals BISON BOWLING en LIONHEAD.
Voel de energie van het nieuwe HK en sponsor ook de club of een team.

ONZE VRIJWILLIGERS

Onze vereniging wordt gedragen door vrijwilligers. Wij willen een actieve vereniging zijn met een verzorgde uitstraling. Voor al dat werk hebben wij vele handen nodig. Meld u daarom nog vandaag aan als vrijwilliger en voel de energie van het nieuwe HK.

ONS TALENT, ONZE CLUB

Een club leer je pas echt goed kennen op een avond als deze. Waar een groep samenkomt om afscheid te nemen van een clubvrijwilliger. Na een schitterende wedstrijd D1 - oud D1 waarbij wel heel veel talent op het veld stond.
Ons talent, onze club. Dat zit wel goed.

 
BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR HET VOLGENDE SEIZOEN.

In het nieuwe seizoen stapt de KNVB over op het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Niet langer worden de wedstrijden geregisteerd via de PC's op het wedstrijdsecretariaat. Coaches en begeleiders zullen op hun telefoon of tablet de Wedstrijdzaken App moeten installeren om alles goed te kunnen registreren. Informatie in bijgaand filmpje.
 

Het laatste nieuws

VELDINDELING TRAININGEN SEIZOEN 2017/2018

6 augustus 2017

UPDATE 28/06/17
Er is een update van het trainingsschema. Zie het schema dat is te downloaden via de link naast of onder de foto.

ALGEMENE LEDENVERGADERING OP 4 OKTOBER

21 juli 2017

Op woensdag 4 oktober a.s. zal de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van onze vereniging plaatsvinden. Tijdens deze vergadering zullen de jaarstukken...

DOE MEE MET DE VOETBALLENDE MOEDERS

9 juli 2017

Sta je elke week langs de lijn naar je voetballende zoon of dochter te kijken en kriebelt het dan om zelf een balletje te schieten?
Dan is dit nu echt iets voor jou:...

BEDRIJVEN GEZOCHT VOOR BORDSPONSORING

13 juni 2017

Onze voetbalvereniging is op zoek naar sponsors. Werk je bij een bedrijf dat graag maatschappelijk betrokken is en lokaal en regionaal zichtbaar wil zijn? Of heb je een...

ONZE "KICKIES": OP 9 SEPTEMBER BEGINNEN WE WEER

7 juni 2017

Bij Haarlem-Kennemerland kunnen kinderen vanaf 5 jaar al lekker voetballen. Nog niet in een team dat aan de competitie meedoet, maar wel als mini-pupil. Deze jongens en...

LAATSTE TICKETS BESCHIKBAAR VOOR VOLGEND SEIZOEN

Voor onze jongste jeugdteams (jongens en meisjes tot en met 13 jaar) hebben wij nog enkele vrije plekken beschikbaar voor het nieuwe seizoen. Zowel voor talenten als kinderen die nog niet eerder gevoetbald hebben, is er nu even geen wachtlijst. Eerst een keer meetrainen? Geen probleem. Je bent welkom!

Haarlem-Kennemerland heeft een ambitieuze jeugdopleiding. Maar het voetbalplezier en een goede positieve sfeer staan altijd voorop. Vanaf volgend seizoen hanteren wij de unieke leerlijn de "Rode draad" van Mark de Horn. Wij hebben jeugdteams in alle klassen.

Belangstelling? Pak die laatste tickets en meld je via info@haarlem-kennemerland.nl. We maken dan een afspraak die aansluit bij jouw wensen. 
 

 

AAN ALLE VOETBALOUDERS

Langs de lijn zitten twee vaders naar hun zoons te kijken. Lionel Messien Luis Suarez heten zij. Zie de ontspanning, het plezier en de 'gesloten houding'. Vaders die het werk van de jeugdtrainers niet bekritiseren en het talent van hun kind niet schreeuwend aanmoedigen.

Waarom zouden de ouders langs de lijn bij het jeugdvoetbal dan zo staan schreeuwen en coachen langs de kant? Of leuren met hun kind in de hoop een stapje hoger te spelen. Laat het talent zich ontplooien in de handen van de specialist binnen de vereniging of omgeving die u gekozen heeft. En vertrouw erop. Koop bij ontevredenheid wat particuliere hulp in. Maar als Messi en Suarez er zo bij kunnen zitten....wie bent u dan om het beter te weten?  

 

WEDSTRIJDVERSLAGEN

Stuur je verslag ook in naar info@haarlem-kennemerland.nl 

Ook weer een heel fraai fotoverslag van Jan Vonk van de afgelopen wedstrijd van de JO17-1 LINK HIER

 

Wedstrijdschema

Seizoen 2016/2017
Bekijk het programma »

Sponsors