Teams Haarlem-Kennemerland

Hieronder een overzicht van de teams van Haarlem-Kennemerland.

En onderaan de pagina alle informatie over de werking van de KNVB wedstrijdzaken-app.

 

 

Het Team

Kickies

Trainingsijden: zaterdag van 09.00 - 10.00 uur
Leeftijdsgrens: 5 jaar !


De allerjongste voetballertjes van Haarlem-Kennemerland (vanaf 5 jaar) spelen bij de Kickies (genoemd naar de legendarische Haarlem-voetballer Kick Smit). De training is op zaterdag van 09.00 tot 10.00 uur. Met daarna limonade in het clubhuis.


De Kickies leren de basisbeginselen van het voetballen, waarbij plezier in het spelletje centraal staat. De jonge voetballertjes krijgen veel persoonlijke aandacht van ons. Wij doen oefeningen in kleinere groepjes onder begeleiding van een aantal zeer gemotiveerde trainers en vaders. Voetballen op speelse wijze met heel veel plezier. Dat zijn de Kickies !


Ben je al 5 jaar en heb je zin om een keer mee te doen? Mail: info@haarlem-kennemerland.nl of hoofdtrainer eddyvandonkelaar@gmail.com

 

Coach:

  • René Claassen
  • reneclaassen@outlook.com

trainer:

  • Eddy van Donkelaar
  • eddyvandonkelaar@gmail.com
  • 06 40 30 40 30

WEDSTRIJDZAKEN-APP KNVB

Vanaf dit seizoen (2017/2018) wordt in het amateurvoetbal het digitaal wedstrijdformulier gebruikt. Het invullen van het wedstrijdformulier gaat vanaf nu uitsluitend met de wedstrijdzaken-app. Een fysieke wedstrijdsecretariaatruimte in het clubgebouw is dan ook niet meer aanwezig.

Ieder lid (speler of staf) kan via de wedstrijdzaken-app zijn of haar persoonlijke programma en uitslagen raadplegen. Onderdeel van de wedstrijdzaken-app zijn de digitale spelerspassen. De bekende plastic spelerspassen zijn afgeschaft. 

Per 1 februari 2018 ook de teams 'Onder 7' t/m 'Onder 11'

instructievideos 
spelersopgaaf (uitleg hoe je als teamlid (speler of staf) de spelers op kan geven via het mobiel digitaal wedstrijdformulier)
 
spelerspascontrole en wedstrijdverloop speciaal voor scheidrechters
 
algemene informatie van de KNVB (incl het downloaden van de app)

terug naar boven