Vacatures 

Vrijwilligers zijn voor onze voetbalclub van onschatbare waarde. Van kantinemedewerker tot bestuurslid, van commissielid tot trainer of scheidsrechter. Want zonder vrijwilligers, geen voetbalvereniging. 

 

Om in 2018 Haarlem-Kennemerland nog beter te laten draaien als club, zijn we nog op zoek naar een aantal leden die graag hun tijd en energie voor onze vereniging willen inzetten. Heb je interesse, kijk naar de vacaturepagina van onze club of stuur een mailtje naar info@haarlem-kennemerland.nl. Wij nemen z.s.m. contact met je op voor een gesprek.

 

Haarlem-Kennemerland is steeds op zoek naar mensen die passen bij onze vereniging en bij de taken die ze gaan uitvoeren: de juiste persoon op de juiste plaats. 

 

We zijn (per 1 januari 2018op zoek naar:
 

Tweede trainer voor voetballende moeders (maandagavond)

De afgelopen maanden hebben onze Voetballende Moeders wekelijks vol enthousiasme getraind. Nu de winterstop nadert, kijken we alvast vooruit naar 2018. Medio januari zullen we elke maandagavond weer op het veld te vinden zijn. We trainen van 20.30 uur – 21.30 uur. Omdat onze trainer een aantal maanden niet beschikbaar is en daarnaast regelmatig niet kan, zijn we op zoek naar een tweede voetbaltrainer.
Lijkt je het leuk om als vrijwilliger (!) de moeders regelmatig les te geven en heb je trainerservaring? Of wil je meer weten wat er van je verwacht wordt?
Stuur dan een mailtje naar voetbalm@xs4all.nl
 

Vrijwilligers voor de sponsorcommissie

Heb jij zin om met anderen aan de slag te gaan om de club verder financieel te helpen. Ligt daar jouw kennis en netwerk, dan ben jij de persoon die wij zoeken. 
Specialisten gezocht om sponsorgeld binnen te halen. De sponsorcommissie is geen vergadergroep maar een aantal echte doeners die aan de slag zijn. 
Stuur een mailtje naar HKsponsoring@xs4all.nl en er wordt direct met je contact opgenomen.
 

Interne communicatie medewerker

Regelmatig komt de digitale nieuwsbrief uit met uiteenlopende berichten over de vereniging. Zo is er wedstrijdinformatie, zijn er formele zaken of is er leuk nieuws over de kampioenen van het seizoen. De input wordt grotendeels aangeleverd, maar er is zeker ruimte voor eigen creativiteit. 
We zoeken iemand met een vaardige pen. Enig inzicht met de organisatie van amateurvoetbal is gewenst, maar niet noodzakelijk.
Tijdsbelasting: een paar uur verspreid over de maand ben je actief met zoeken, schrijven en plaatsen van het nieuws. 
Heb je belangstelling meld je dan via voorzitter@haarlem-kennemerland.nl voor een gesprek. 
 

Bestuurslid Communicatie & ICT

Onze vereniging timmert stevig aan de weg. Via de website, sociale media en natuurlijk de digitale nieuwsbrief houden wij alle (spelende) leden, ouders en andere belangstellenden op de hoogte. Dat is veel én belangrijk werk. 
Een aantal personen is druk in de weer om dit te verzorgen. Zij schrijven de berichten, benaderen de media en zorgen dat het wifi-netwerk in het clubgebouw functioneert.
Het bestuur zoekt een bestuurslid Communicatie en ICT.
Heb je belangstelling meld je dan via voorzitter@haarlem-kennemerland.nl voor een gesprek. 
 

Vaste kantinevrijwilligers

De kantine is een van de kurken waar de vereniging op drijft. Het clubhuis is het gezellige middelpunt van de vereniging. In en rondom de kantine hebben wij handjes nodig. Vooral op zaterdag zijn veel mensen nodig om achter de bar en in de keuken te helpen.
Vanuit alle teams zijn spelers en ouders actief in de kantine, achter de bar en in de keuken. Deze worden geholpen door vaste kantine-vrijwilligers. 
Om alles goed te laten verlopen zoeken we nog een paar vaste kantine-vrijwilligers, die bardienst leuk vinden, en die in een gezellig team willen samenwerken en anderen kunnen begeleiden. Je ondersteunt dan op een vaste zaterdag én tijdstip (er zijn vier shifts tussen 8.30 en 18.00 uur) twee barmedewerkers (ouders en of spelers).  
Vind jij het leuk om een klein groepje ouders te begeleiden, hen inwerken en hun beantwoorden, meld je dan via facilitairezaken@haarlem-kennemerland.nl
 

Terreinbeheerder / materiaalman

Voor de zaterdag zijn we bij Haarlem-Kennemerland op zoek naar iemand die zaken goed regelt op onze belangrijkste wedstrijddag. Voor, tijdens en na de wedstrijden moeten er en aantal zaken goed geregeld worden zodat iedereen met veel plezier de wedstrijden speelt. Bij onze gezellige club is er uiteraard tussendoor tijd voor een gezellig praatje met een kop koffie. De piektijden liggen in de ochtend (07.45 t/m 11.00 uur) en aan het einde van de dag (16.00 t/m 17.30 uur). 

Om een indruk te krijgen van de werkzaamheden:
* Openen van ons terrein om 07.45 uur en (mede) klaarmaken van de velden zodat de eerste wedstrijden op tijd kunnen beginnen;
* Eventueel keuren van de velden bij slecht weer en dit doorgeven aan de wedstrijdsecretaris;
* Gedurende de dag zorgen dat de kleedkamers goed en ordelijk gebruikt worden (op tijd en schoon);
* Gedurende de dag zorgen dat de velden goed gebruikt worden en uitgifte van vlaggen, ballen en fluitjes;
* Zorgen voor de algehele veiligheid op en rond het terrein (fietsen in het fietsenrek, geen glas buiten, roken op de aangewezen plekken etc.; 
Na de laatste wedstrijd een rondje over het terrein; alle kleedkamers schoon en op slot, alle vlaggen van de velden en alle goals opgeruimd;
* In afstemming ad hoc werkzaamheden.
 
Uiteraard doe je het niet alleen, maar ben je wel degene die in de gaten houdt dat alles vlot en soepel verloopt en mensen aanspreekt als ze zich niet aan de regels houden. 
Als je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en het leuk vindt om deze mooie club verder te helpen, reageer dan naar voorzitter@haarlem-kennemerland.nl  
 
 
terug naar boven