Aanmelden

Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden voor het nieuwe seizoen. Er zijn nog enkele plekken vrij, hoewel voor sommige leeftijdscategorieën er inmiddels wel een wachtlijst is.

Komend seizoen willen wij het aantal MEISJESTEAMS uitbreiden. Dit betekent dat voor meisjes in de leeftijd 8 tot 16 jaar op dit moment gegarandeerd plaats is. En meisjes voetballen bij ons niet weggedrukt in de late middag, maar gewoon lekker op zaterdagochtend.

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier. Je kan ook gerust eerst een paar keer komen meetrainen. Mail secretaris@haarlem-kennemerland.nl


Lid worden van Haarlem-Kennemerland

Mogen wij ons even voorstellen. Haarlem-Kennemerland Football Club is een jonge en bloeiende voetbalvereniging, ontstaan in 2010. Wij voetballen op het oude Haarlem-complex aan de Sportweg. Naast het historische stadion bestaat ons terrein uit drie velden (waarvan één kunstgras) omringd door het groen van het Noordersportpark. Wij zijn een ambitieuze voetbalclub. Maar bij Haarlem-Kennemerland verdient wel iedere voetballer aandacht, niet alleen de selectieteams. Wij vinden het belangrijk om goede sportieve prestaties te leveren, maar nog belangrijker dat wij een verzorgde en betrokken vereniging zijn, waar ieder lid met veel plezier voetbalt.

Zo werkt dat bij Haarlem-Kennemerland.

Ook lid worden? Download onderstaand aanmeldingsformulier en stuur het in naar secretaris@haarlem-kennemerland.nl  

 

 Aanmeldingsformulier
terug naar boven