LID WORDEN VAN HAARLEM-KENNEMERLAND

 

Graag verwelkomen wij nieuwe leden, zowel jeugdleden als senioren voor de zaterdag en de zondag. Je kan ook gerust eerst een keer komen meetrainen.

 

Aanmelden (lid worden) en afmelden (bedanken) uitsluitend via secretaris@haarlem-kennemerland.nl

 

Onze vereniging probeert zo snel en effecient mogelijk de leden te ondersteunen. De administratie van onze vereniging is geheel digitaal ingericht. Vandaar dat ook het traject van aanmelden en afmelding digitaal is gedigitaliseerd.

 

Het mailadres secretaris@haarlem-kennemerland.nl wordt uitsluitend hiervoor gebruikt.

 

 

AANMELDEN

Aanmelden kan uitsluitend digitaal via een van de twee aanmeldingsformulieren: 

 

 

 

Vul uw gegevens in het WORD-document compleet in en mail het juiste aanmeldingsformulier naar secretaris@haarlem-kennemerland.nl

 

Alle informatie over contributie en betaling staat in de rubrief Club-info. 


BEDANKEN

Opzeggen van het lidmaatschap kan uitsluitend via de secretaris (secretaris@haarlem-kennemerland.nl)

 

Mondelinge afmelding bij trainer, coach, teambegeleider of bestuurslid geldt NIET als formele afmelding. Vanzelfsprekend informeert u zelf de trainer, coach of teambegeleider van het team (van uw kind). 

 

Een lidmaatschap kan zonder verdere kosten uiterlijk 31 mei schriftelijk via de mail worden opgezegd bij de secretaris (secretaris@haarlem-kennemerland.nl). De penningmeester stuurt u half juni dan ook geen verzoek om betaling van de contributie voor komend seizoen.

 

Wanneer u zichzelf of uw kind na 31 mei (voorafgaand van het nieuwe voetbalseizoen) schriftelijk via de mail afmeldt, ontvangt u GEEN restitutie van de verschuldigde contributie. 

Na 31 mei worden huidige leden automatisch als lid van de vereniging aangemerkt (zie hierboven). Als lid van onze vereniging ontvangt u dan ook zoals gewoonlijk de contributiebrief van de penningmeester.

 

Motivering beleid:
Deze op het oog misschien 'zware' richtinglijn is noodzakelijk om onze vereniging voor alle leden op een plezierige manier te organiseren. Daarvoor zijn diverse redenen:

 

 

 

 Aanmeldingsformulier jeugd 2018 2019 (versie 29 mei 2018)  Aanmeldingsformulier senior 2018 2019 (versie 29 mei 2018)
terug naar boven